Работен проект

1. План - вътрешни преградни стени - Решение за функционално и композиционно разположение на зоните в интериора. Преразпределение на отделните помещения. Създаване на допълнителни прегради или декоративни преградни пана за обособяване на отделните зони в помещението.

2. План-подови настилки и ВИК - Пояснява вида и количеството на настилките и прехода по между им. ВИК изводите трябва да съобразени със спецификата на мокрите помещенията и изискванията за монтаж на санитарията с точните местонахождения на изводите за топла и студена вода, каналите и т.н.

3.План – софити - Включва работен чертеж на всички обекти по тавана с пояснение начина на работа, материалите и количествата им.


4. Ел. разпределение - Включва работен чертеж на всички кръгове на осветлението и ел. захранването,количествена характеристика на ключове и контакти.

5. Разгъвки стени - Включва изглед отпред на всяка стена с основните и допълнителни обработки (материали и цветове), декорации, мебели и другите елементи на интериора.

6. Разпределение - Прецизира местонахождението, габаритните размери и описанието на мебелите.

7. Проектиране и подбор на мебели - За обзавеждането на всяко помещение могат да се използват готови артикули, разпространявании в търговските мрежи.Всяка мебел трябва да бъде с уточнена търговска марка, магазин, каталожен номер, цвят и брой. Нерядко обаче се налага обзавеждането да бъде проектирано само и единствено за вас, за да се спази определена концепция или поради спецификата на самата архитектура. Когато нуждата от поръчкови мебели е налице, е необходимо да изработим за вас набор от чертежи, които информират производителя за материалите, размерите и специалните функции на всяка мебел в проекта.

8. Количествена сметка - За можете да предвидите точните разходи за реализацията на интериорния проект, ви е необходима количествена сметка.Тя съдържа описание на изчислени квадратури и количества за включените в оформянето на интериора материали (подови настилки, стенни покрития, обзавеждане, осветителни тела,ключове, контакти, декорации и др.) Ние можем да бъдем до вас и да следим за качеството на извършваните строително-ремонтни дейности до самия им успешен край. Вижте как тук. при поръчка на мебели по наш проект. За да се възползвате и от нашите отстъпки, натиснете тук.